De râs / de plâns

De ceva timp aveam de gând să scriu un articol despre nişte poze pe care le-am făcut astă vară la Vadul lui Vodă. Nu am găsit încă exact ce vreau să spun, şi nu vreau să trec anul cu datorii, aşa că le public pur şi simplu fără comentarii. Decideţi voi ce şi cum spuneţi despre degradarea limbii române pe Nistru…

unlaughable1.jpg unlaughable2kp.jpg

Cică prostia umană e fără de sfârşit!

6 Responses to De râs / de plâns

 1. Alex says:

  Mda, densitatea de erori este destul de mare; eh… sa fi avut un pix rosu, ii nimiceam pe loc! (-:

 2. Constantin says:

  Ar fi trebuit mult mai mult decat un pix rosu… o caldare cu vopsea, poate.

 3. Cristina says:

  ce altceva sa spun decit ceea ca intr-adevar prostia omeneasca e fara de sfirsit, pozele sunt foarte reusite, afisele informationale de pe malul ‘lacului’ (sa-i zicem asa)- mai putin reusite!

 4. irina says:

  ce prostie???? voi stiti cit de greu le e oamenilor acolo sa traiasca? voi stiti ca acolo nici scoli normale si nici profesori de limba romana nu-s?? cu ce-s de vina copiii, intreaga populatie ca nu au de unde sa invete, nu are cine sa-i invete. toti profesorii buni sunt la chisinau pt ca acolo se plateste bine pt ca acolo e concentrata toata “crema” Moldovei

 5. irina says:

  si asa e in fiece sat. statul plateste tinerilor profesori 30 000 lei pt ca ei sa plece in sate sa predea. dar cine vrea sa ajunga la sapa de lemn? cu 500 lei /lunar si aceea neplatiti la timp. 500 lei = 32 euro.

 6. Constantin says:

  Nu sunt de vina nici copiii nici “intreaga populatie”. Sunt de vina acei care isi arata “desteptaciunea” punand semne ca astea. Sate sarace sunt si in Romania, presupun; si ai vazut undeva greseli de asa amploare?

  Nu mai spun ca Vadul lui Voda nu e chiar “sarac”…

%d bloggers like this: